Novak Đoković je u priopćenju koje je njegova press služba poslala britanskim medijima, izjavio kako planira otvoriti restoran za beskućnike. "Novac mi nije problem, zaradio sam dovoljno da nahranim cijelu Srbiju. Mislim da oni zaslužuju ovako nešto jer su me uvijek podržavali", stoji u priopćenju.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Lokacija restorana još uvijek poznata niti se zna kako će točno funkcionirati, ali  će, po svemu sudeći, restoran biti u Srbiji. Inače, Novak Đoković ima već dva restorana, od kojih je jedan u Beogradu, a drugi u Monte Carlu, a kako je više puta isticao voli kuhati i baviti ugostiteljstvom.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Najbolji srpski tenisač trenutno je na pauzi koja će trajati do sljedeće sezone, a sada se potpuno posvetio obitelji i jačanju mentalne snage. Njegova je obitelj početkom mjeseca postala bogatija za još jednu članicu obitelji, malenu Taru. Novak i Jelena osim Tare imaju i sina Stefana koji je jako ponosan na svoju sestricu. Ovaj lijepi bračni par sada će Novakovu pauzu iskoristiti za uživanje u puno ljepšim stvarima i obvezama.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Autor: T.O. Fotografije: Instagram, Getty