Bivši sudionik showa 'Ljubav je na selu', 31-godišnji Jovan Karapandža, na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira u odijelu s djevojkom u vjenčanici. Njegovi pratitelji odmah su se zapitali tko je misteriozna dama, a dok su se neki pitali je li moguće da se ovaj zavodnik uistinu oženio, ostali su ga obasipali čestitkama.

Dok je sudjelovao u showu 'Ljubav je na selu', za naklonost farmera iz Mlade Antinske, kraj Vinkovaca, borilo se čak šest djevojaka, Ivana Matić, Victoria Memić, Sanja Kralj, Marija Pušić te Ružica Lazarević, koja je posljednja ušla. Prvo se ljubio s Paulinomna koju je 'bacio oko' već pri upoznavanju.

Njihovo ljubljenje ujedno je bilo i razlog zašto je Ružica došla u show. Naime, ona se dopisivala s Jovanom na Facebooku pa ju je pogodilo što se ljubio s Paulinom i došla mu je očitati lekciju. Beograđanka Ivana morala je napustiti show zbog bolesti, a Jovanu je to teško palo jer su 'kliknuli' već na prvom spoju.

Iako su se strasti s Paulinom rasplamsale na samom početku showa, Jovan ju je izbacio s farme već prvi prvoj eliminaciji.

'Cure, ja sam prva bila s Jovanom, skupljate moje otpatke', poručila je tada Paulina ostalim kandidatkinjama, a Jovanu rekla da je dvoličan. Jovan se ispričao, ali je Paulina ipak sa svima podijelila kako je on bio vrsni tehničar i imao velikoga 'konja' aludirajući da je bilo među njima i nešto više od poljupca.

Pred kraj showa Jovan je izabrao Ružicu i vodio je na romantično putovanje, no ni s njom nije išlo pa se u završnici emisije ljubio s Paulinom, da bi na kraju izjavio da mu je žao što nije odabrao Victoriu.

Ipak, sudeći po širokom osmijehu na fotografiji na kojoj pozira s mladenkom, ona očito ima sve ono što Jovan nije pronašao kod kandidatkinja koje su u showu pokušale osvojiti njegovo srce.