Radijski voditelj Daniel Bilić i njegova dugogodišnja djevojka Zorica Kulaš izrekli su sudbonosno 'da' i tako svoju vezu odveli na više stepenicu. Iako je svoj veliki dan želio držati u tajnosti, svojim je obožavateljima postao sumnjiv kada je tijekom dana na Instagramu objavio 'romantičnu' fotografiju filmske scene te uz nju napisao: 'Nju vrijedi zadržati'.

U komentarima mu se obratio komičar Ivan Šarić koji je na sebi svojstven način napisao: 'Kako ćeš danas jecati pi**o'. Osim Ivana Šarića još se jedna dama osvrnula na to da je riječ o vjenčanju i napisala: 'Sretno mladenci'.

A post shared by Daniel Bilić (@danielbilich) on

Upravo je na istoj društvenoj mreži na Instagram storiju zabilježen trenutak u kojem je poljubio svoju voljenu Zoricu te je tako svima postalo jasno da je Daniel mislio ozbiljno kada je ranije tijekom dana izrazio svoje romantične misli.

Inače, 36-godišnji Daniel se zbog vođenja jutarnjeg radijskog programa već 17 godina budi dok većina stanovnika Zagreba još spava. No u cik zore ne budi ga djevojka Zorica. 'Zorica me ne budi u zoru jer ona tada spava i ne čuje kada izlazim iz kuće u pet ujutro. Kad je o njoj riječ, mogu detonirati atomsku bombu u dnevnom boravku, ona ne bi čula pa s popularnom pjesmom nemam nikakve poveznice', kazao je za Story svojedobno Zadranin koji je odrastao u metropoli.

Otkrio je i kako je Zorica, s kojom je u vezi deset godina, reagirala nakon što ju je prije dvije godine u intervjuu za Story opisao kao 'maloga gremlina kojeg ponekad zovem svojom curom'. 'Naviknula se već na moje izljeve romantike i Petrarkine bravure. Smijala se jer je znala da neću ništa normalno odgovoriti. Sirotica se već naviknula na sve', zaključio je Daniel.