Tako je i dobila ime koje na njemačkome jeziku znači „rimski izvor“. Tajna se krije u tome što Römerquelle sadržava optimalnu kombinaciju hranjivih sastojaka potrebnih ljudskomu tijelu, a izvor joj se nalazi u austrijskome mjestu Edelstal gdje izvire iz dubine od 250 metara. Najstroži zahtjevi i kriteriji po kojima se voda Römerquelle puni razlog su savršeno uravnoteženog mineralnog sastava, niskog udjela natrija, neutralnog okusa te odličnog odnosa magnezija i kalcija. Ne čudi stoga da je voda Römerquelle najbolje od onoga što priroda može ponuditi.

Upravo je zato kutak Römerquellea bio jedan od posjećenijih na najglamuroznijoj zabavi godine, Story Hall of Fame partyju, gdje su brojni uzvanici potražili osvježenje.

Story HOF

U elegantnoj staklena ambalaža savršenog dizajna i kvalitete, voda Römerquelle stvorena je da gaziranom i negaziranom prirodnom mineralnom vodom udovolji svim osjetilima.

Od sada je omiljeni osvježavajući Römerquelle Emotion dostupan i u novoj uzbudljivoj varijanti okusa kupine i limete. Voćne bobice kupine, u kombinaciji s osvježavajućom limetom bude, inspiriraju i izoštravaju um. Posebnost kupine je u tome što ima visoku nutricionističku vrijednost, bogata je vitaminom C i sadrži više vlakana od većine drugog voća čime uspješno osnažuje imunitet. A jednako hranjiva je i limeta iz roda citrusa, jer sadrži dvije iznimno važne tvari za normalnu funkciju organizma, kalcij i folnu kiselinu.

Sada je pravo je vrijeme da doživite novu emociju uz spoj kupine i limete te otkrijete potpuno drugačiju dimenziju svježine. Uživajte sa stilom u vodi Römerquelle!