Srpska pjevačica Jelena Karleuša definitvno prolazi težak period života koji se još zove i 'mračna noć duše'. Karleuši, koja zacijelo drži rekord po broju skandala, u posljednjih šest mjeseci umrle su četiri vrlo drage i bliske osobe, piše Kurir. 

Udarci su to od kojeg se ni hrabra Karleuša neće lako oporaviti. Iznenadna smrt majke Divne Karleuše samo je točka na i u nizu tragičnih događaja koje pjevačica prolazi od listopada prošle godine. Da je u psihički teškom stanju potvrdio je i Saša Popović,  direktor showa Zvezde Granda kojem je dva dana prije majčine smrti zavapila:  'Ako mi majka umre, ubit ću se!'

Prvi udarac dogodio se kad je njezinu obitelj napustio svekar Milorad Tošić, koji je preminuo posle duže bolesti. Jelena je cijelo to vrijeme bila oslonac i utjeha suprugu Dušku Tošiću, čak je otkazala i sve nastupe i poslovne obveze. No to je bio samo kratki predah. Već sredinom veljače ponovno je imala razlog za tugu. Boban Avramovski, jedan od njenih najvjernijih obožavatelja iz Makedonije, koji ju je godinama pratio i podržavao, nastradao je u teškoj prometnoj nesreći na auto-putu Skoplje-Tetovo, kada se prevrnuo autobus u kojem je mladić bio.

Pjevačica je izrazila svoje osjećaje na društvenim mrežama riječima: ' Boban je bio moj veliki fan i pružio mi je mnogo ljubavi i podrške. Bobane... Hvala ti. Zauvijek u mom srcu.'  Samo tri dana nakon ove nesreće Karleuša je u prometnoj nesreći u Njemačkoj izgubila i svog najdražeg bliskog kolegu pjevača Šabana Šaulića, s kojim se godinama družila u showu Zvezde Granda. Jelena se od Šabana oprostila na dirljiv način putem Instagrama, objavivši njihovu zajedničku fotografiju staru dva i pol desetljeća.

Ipak, u usporedbi s prethodnim gubicima, Jelena će najteže preboljeti majčinu smrt. Otkazala je sve nastupe i snimanja te se neko vrijeme neće pojavljivati u javnosti. Divna Karleuša bit će pokopana danas u 14.30 sati na Novom bežanijskom grobljum, a komemoracija će se održati u zgradi Radio Beograda u 11 sati.