Pamela Ramljak pobjegla je iz vrelog Zagreba na zasluženi godišnji odmor. Prvo je sa suprugom otputovala u susjednu nam Italiju. Taj će im izlet ostati u posebnom sjećanju, jer su prvi put od kada su potali roditelji malenog Antuna, ukrali vrijeme samo za sebe.

'To je sve sjeverni dio jezera koji nismo vidjeli prije nego sam ostala trudna s Antunom prije dvije godine, a tada smo bili na južnom dijelu u Sirmioneu pa smo još tada rekli da moramo vidjeti sve jer smo bili oduševljeni', prisjetila se nedavno Pamela, koja je nakon Italije uživala i u hrvatskoj obali.

Nakon uživanja sa suprugom, pjevačica sada odmara u društvu obitelji. Na svojem Instagram proflu objavila je fotografiju sebe i  dviju sestara, Helene i Matee, a mnogi će se složiti da se ne zna koja je ljepša. Pamelini brojni prijatelji i fanovi oduševljeno su komentirali ljepoti triju sestara, velikodušno im dijeleći komplimente. Na fotografiji 38-godišnja Pamela ne skida osmijeh s lica i jasno je da uživa u krugu obitelji, za koju nikad nije krila da joj je najvažnija stvar u životu.