Story radio
Početna Celebrity 5286 prikaza 14. kolovoza 2019.

Pamela Ramljak spremna za drugu bebu?

Instagram.

Kao kruna devetogodišnje ljubavi

Domaća pjevačica Pamela Ramljak uživa, kako sama kaže, na svom drugom medenom mjesecu. Naime, 39-godišnjakinja sa suprugom Mladenom Salajsterom slavi devet godina zajedništva, i to na sunčanom Saint Tropezu. 'Imam osjećaj kao da smo na medenom mjesecu. Sve je ljepše s njim. Devet godina zajedništva', napisala je i vrlo brzo počela primati čestitke svojih obožavatelja i prijatelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli P A M E L A (@pamelaramljak)

Sudeći po komentarima, pjevačica je spremna i za proširenje obitelji. 'Tko zna, nadamo se', napisala je uz osmijeh svom prijatelju i dizajneru, Ivanu Alduku koji je svojim 'smajlićem' koji predstavlja roditelje s dvoje djece, dao naslutiti na što cilja. Podsjetimo, pjevačica je u braku s Mladenom od 2013. godine, a prije dvije i pol godine na svijet je došao maleni Antun kao kruna njihove ljubavi. Bivša članica grupe Feminnem ne skriva koliko je ispunjava uloga majke i supruge, što dokazuje i to što svaki slobodan trenutak koristi za uživanje sa svojim najdražim dečkima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli P A M E L A (@pamelaramljak)

Da suprug Mladen zna biti jako romantičan, pjevačica je bez razmišljanja potvrdila nedavno za Story.hr. Prisjetila se jednog od, kako kaže, najromantičnijih trenutaka u njihovoj vezi. 'Prije nekoliko godina, kada smo se suprug i ja nešto porječkali, ja sam se spakirala i otišla ljuta na put, dolje na jug. On je krenuo za mnom, vozio cijelu večer i došao s buketom ruža, samo da bi me vidio na sat vremena. To isto jutro zbog posla se vratio doma i odmah otišao raditi', ispričala je tada pjevačica. 

Komentari