Pamela Ramljak ljeto ne koristi samo za odmaranje, već upravo suprotno. Vruće dane koje njezine kolegice koriste za uživanje u čarima najživljeg godišnjeg doba glazbenica je iskoristila kako bi izdala novi hit za koji je snimila i videospot. Riječ je o hitu koji nosi naziv 'Trag njenih usana', a uvelike se razlikuje od dosadašnjih pjesama koje je Pamela 'izbacila'. 'Ovo je prva brza, ljetna stvar nakon dugo vremena. Zadnje dvije-tri pjesme su mi bile balade jer sam veliki ljubitelj te vrste pa je bilo krajnje vrijeme da izbacim neku dinamičniju stvar', kaže simpatična pjevačica za Story.hr. 

Atraktivan videospot u kratkom je vremenu prikupio priličan broj klikova, a za produkciju je zaduženo dvoje njezinih kolega s domaće scene. 'Najdraže od svega mi je što sam surađivala sa Žanamari Perčić i njezinim suprugom Joshuom Macksom. Izvrsno rade svoj posao, jako sam zadovoljna i rezultatom i samim procesom nastajanja spota i zahvalna sam što su mi posvetili vrijeme i trud', iskreno je priznala.

Osim novog ljetnog hita, Pamela se pohvalila i promjenom izgleda. Naime, svoju je plavu kosu obojila u srebrnu nijansu koja je oživjela njezin izgled i dala dašak prkosa njezinom ženstvenom stilu. 'Masku u boji sam dobila od prijateljice, a ispire se nakon 10 pranja. Preporučila mi ju je jer zna da stalno nešto volim mijenjati s kosom. Za početak sam uzela sivu, a kasnije ću probati i neke druge. Sigurno ću u jednom trenutku staviti i lila boju', veselo otkriva Pamela te dodaje kakve su reakcije njezinih ukućana na ovu promjenu: 'Sin Antun nije primijetio nikakvu promjenu, a muž je zaista oduševljen.'