Sinoć je u Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma održana i posljednja večer Bipa FASHION.HR-a, a događaju su prisustvovali mnogi poznati. Inače, fashion week je jedan od najposjećenijih događaja, a razlozi su različiti. Upravo je stoga Story.hr pitao domaću pjevačicu Pamelu Ramljak te bivšu pjevačicu, danas radijsku i televizijsku voditeljicu Paolu Valić Bekić što misle, je li dolazak na fashion week pitanje prestiža ili ljudi stvarno dolaze kako bi pronašli odjeću koju će nositi te je li im bitnija kvaliteta ili kvantiteta odjeće. 

'Ja jako volim hrvatske dizajnere, ali izrazito volim Alduka i Aragovića i s njima surađujem godinama. Imam toliko Aragovićevih stvari u ormaru da to nije normalno više. I stvarno ću uvijek doći kada me njih dvojica zovu, ali inače nisam pobornik pretjeranih događanja i ne idem često na evente. To je zapravo uzajamno podržavanje jer znam da će se oni i na mom eventu pojaviti. Velika mi je čast što Aragovića mogu nazvati prijateljem', ispričala nam je Pamela te dodala kako joj je ipak bitnija kvaliteta odjeće. 

'Ipak sam više za kvaliteta. Kad odem u shopping, uglavnom kupim tri ili četiri kvalitetne stvari, ali odaberem destinaciju koja inače i nije u Hrvatskoj. Najčešće idem u Italiju jer se tamo mogu pronaći brendirani komadi odjeće po puno povoljnijim cijenama. Kupim si nekoliko komada odjevnih predmeta jer znam da ću ih stvarno nositi godinama, ali i uvijek izgledaju novo i dobro', zaključila je. 

Paola nam je otkrila kako je na ovaj fashion week došla zbog prijateljstva. 'Da budem iskrena, meni je stvar prijateljstva. Jako volim Zorana Aragovića i prvenstveno sam ovdje zbog njega, a ne baš jer me toliko interesira što će se nositi jer biram odjeću po onome što mi se sviđa, a ne što je u trendu. Ima i onih koji dolaze jer moraju biti viđeni i moraju se tu pokazati, ali ja dolazim isključivo zbog prijateljstva', priznala je te dodala kako ne može zapravo odgovoriti na pitanje je što joj je bitnije, kvaliteta ili kvantiteta odjeće. 'Nekada kvaliteta, a nekada volim i za malo novca uzeti puno robe tako da sve ovisi o prilici i mom budžetu', kaže. 

4158