Story radio
Početna Celebrity 16452 prikaza 14. ožujka 2019.

PAPARAZZO FOTKE Duško bez Karleuše na večeri u ženskom društvu

Dragan Kadić/ Kurir.

Nije se uspio sakriti

Suprug Jelene Karleuše, Duško Tošić odgodio je put u Kinu kako bi bio uz suprugu koja nakon majčine smrti prolazi kroz najteže životno razdoblje. Iako se nogometni reprezentativac Srbije još prošlog tjedna morao vratiti svakodnevnim obavezama prema klubu uspio je produžiti svoj boravak u Srbiji, kako bi što više olakšao Jeleni. Naime, dok ona tuguje za majkom, on je maksimalno posvećen kćerima Atini i Niki.

 | Author: Dragan Kadić/ Kurir Dragan Kadić/ Kurir.

Tako je svoju mlađu kći Niku nedavno izveo u jedan beogradski restoran na večeru, a paparazzo fotograf Kurira fotografirao ih je kako večeraju u društvu prijatelja. Prema pisanju spomenutog portala Duško se na večeri zadržao oko dva sata, a zatim se s kćerkicom uputio kući u Dedinje, gdje ga je čekala neutješna supruga, koja zajednički dom napušta kako bi posjetila majčin grob.

'Duško je u listopadu zbog očeve smrti odmah doputovao iz Kine, ali se vratio odmah nakon pogreba. Međutim, sada je situacija potpuno drugačija. On je svjestan koliko je njegova supruga i spreman joj je pomoći na sve moguće načine. Provodi vrijeme s njom i djecom, a dugim razgovorima pokušava ohrabriti Jelenu i dati joj do znanja da život ide dalje', otkrio je izvor blizak paru za Kurir i dodao da je Duško jako pažljiv prema Jeleni, koja je u teškom psihičkom stanju.

Komentari