Story radio
Početna Celebrity 1879 prikaza 05. rujna 2018.

Par ljubav zapečatio istim tetovažama

Profimedia.

Više ništa ne skrivaju

Glumica Dakota Johnson i glazbenik Chris Martin iz dana u dan pokazuju kako njihova ljubav raste iz dana u dan.

Tako su nedavno, prilikom pojavljivanja na javnim događanjima, pokazali da su napravili jednake tetovaže. Iako jedva uočljive, poveznica između ovog para očito je neraskidiva i ostat će na njima ucrtana zauvijek. Riječ je o simbolu vječnosti koji su Chris i Dakota pozicionirali na podlaktici s dva ucrtana znaka X. Potpuna dubina značenja tetovaže nije poznata, ali za pretpostaviti je značenje – neraskidiva, bezuvjetna ljubav.

Zadnji put kada je par viđen zajedno u javnosti bili je krajem srpnja na koncertu Radioheada u Bostonu gdje su uživali sretni i zaljubljeni. Glumica i glazbenik navodno su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a prvi put kada su viđeni zajedno u romantičnom smislu bilo je u listopadu prošle godine. Nakon toga su uslijedili Dakotini sve učestaliji odlasci na Chrisove koncerte, a izvor blizak paru tada je otkrio stranim medijima da su se 'upoznali jako dobro i uživaju jedno s drugim'.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Chris je inače prethodno bio oženjen za Dakotinu kolegicu, Gwyneth Paltrow od 2003. do 2014. godine, a nakon što je razvod finaliziran 2016., jedino što bivši par još dijeli je skrbništvo nad njihovo dvoje djece – 13-godišnjom Apple i 11-godišnjim sinom Mosesom.

 | Author: Profimedia Profimedia.

 

Komentari