Nakon što su u svibnju ove godine vezu ozakonili brakom u Las Vegasu pred imitatorom Elvisa Presleyja, britanska glumica Sophie Turner, koja je svjetsku popularnost stekla ulogom Sanse Stark u seriji 'Igra prijestolja' i pjevač Joe Jonas, sinoć su u intimnoj ceremoniji na jugu Francuske izrekli sudbonosno 'da' okruženi članovima obitelji i najbližim prijateljima, a svu je pažnju ukrao njihov četveronožni ljubimac o kojemu danas bruje društvene mreže. 

Naime, iako su na vjenčanju desetci zaštitara bili zaduženi za čuvanje znatiželjnih medija daleko od mladenaca, na internet su procurile fotografije nervoznog mladoženje okruženog prijateljima, a posebnu je pažnju privukao obiteljski pas koji je također bio prikladno odjeven za jedno od najiščekivanijih vjenčanja među stranim celebrityjima. 

'Zar ćemo se praviti kao da pas nije bio glavna zvijezda vjenčanja', napisala je korisnica Twittera i pokrenula raspravu među oduševljenim obožavateljima koji su na društvenim mrežama nastavili dijeliti fotografiju psa u svečanom odijelu. 'Ne mogu vjerovati da imamo fotografiju Sophiejinog psa u odijelu na njezinom vjenčanju, a nemamo fotografiju nje u vjenčanici', primijetila je druga korisnica.

Podsjećamo, vjenčanje se održalo na luksuznom imanju u Provansi, a svečanosti ceremonije dodatno je pridonijela činjenica kako se sve odvilo u romantičnom dvorcu iz 18. stoljeća. Izvori za strane medije ispričali su kako se Sophie za veliki dan pripremala sa svojim djeverušama i vjenčanom kumom, glumicom Maisie Williams, dok je Joe popio nekoliko čašica žestokog pića kako bi se smirio pred veliku svečanost.