Paula Sikirić, poznatija kao influencerica i voditeljica na novonastalom Extra radiju redovito časti svoje obožavatelje na društvenim mrežama fotografijama koje će vam itekako zapeti za oko.

Atraktivna voditeljica tako trenutno uživa na našoj obali i ne skriva koliko je radila tijekom godine na svom tijelu. Paula je pozirala u plavom kupaćem kostimu u kojem je istaknula isklesane trbušne mišiće na kojima joj mogu pozavidjeti i mnogi muškarci. Preplanula put, tetovaže i modni dodaci koje je Sikirić uskladila, pali su u drugi plan, jer još uvijek ne možemo maknuti pogled s definiranog Paulinog tijela.

Objavu dijeli P.S. (@paulasik)

Svojevremeno, voditeljica je otkrila da su joj roditelji bili zagovornici zdravog života što je neminovno utjecalo na njenu liniju. 'Nikada kao klinka doma nisam imala slatkiše. Mama je kupovala rozine i mandarine kao dozu šećera, a tata je uvijek bio healthy freak sa svojim receptima i brutalnom spizom. Mislim da je to sve do odgoja.'

Objavu dijeli P.S. (@paulasik)

'Nikada nisam bila sportski tip, zapravo sam velika šeprtlja, ali prije dvije godine mi je jako dobar prijatelj i trener boksa otkrio čari tog sporta. Tako sam trenirala boks oko godinu i pol dana, a nakon toga sam se trudila trčati ili otići u teretanu barem dva puta tjedno' otkrila nam je voditeljica, što je dokazala fotografijom na kojoj je pokazala sve svoje adute.

Objavu dijeli P.S. (@paulasik)