Domaća glumica Petra Cicvarić u rujnu 2016. godine rodila je svoje prvo dijete, djevojčicu Koranu, a  sretnu vijest na društvenim je mrežama tada podijelio njezin životni suputnik Peđa Gvozdić. Petra često na svom Instagram profilu dijeli fotografije iz svakodnevnog života, a pratitelje najviše oduševljavaju one na kojima je glumica u društvu dvogodišnje kćerkice. Kako usklađuje kazališne i majčinske obaveze, hoće li kćerkica nastaviti maminim stopama i planirali li uskoro proširiti obitelj, ispričala je iskreno za Story.hr simpatična Petra.

Vidjeli smo da ste objavili na Instagramu video u kojem Vam se kćerkica pridružila na probi, nazvali ste ju 'redateljicom', mislite li da će malena ići maminim i tatinim stopama?
Ne znam, još je jako rano za takva predviđanja, ali mogu reći da svakako voli biti u kazalištu. Voli gledati predstave i nije joj problem biti koncentrirana i po nekoliko sati. Izdrži do kraja predstave i zaista uživa u tom, što je i normalno jer je svakodnevno okružena kazalištem.
Pokazuje li već sad interes za glumom i kazalištem?
Interes svakako pokazuje, a što će biti jednog dana, to ćemo tek vidjeti.
Često objavljujete fotografije s raznih izleta, je li priroda vaše mjesto za obitelj?
Mogu reći da je. Uvijek gledamo da pobjegnemo u prirodu, a najčešće su to rijeke i jezera. Nije ni čudo što smo kćerkici dali ime Korana.


Kako izgledaju obiteljska druženja u zimu?
Ako su dani sunčani, idemo na izlete. Nedavno smo baš bili na Bledu. Zima nas ne sprječava da obiteljski istražujemo prirodu. Ako pak ostajemo doma onda gledam da nešto izrađujemo, budemo kreativne. Korana voli crtati pa se time zabavljamo. Nemamo televizor u kući pa joj pustim crtiće na laptopu i tako preživljavamo hladnije dane iz udobnosti vlastitog doma.
Voli li malena Korana više izlete u prirodu ili odlaske u kazalište?
Voli i jedno i drugo. na izletima smo često, a u kazalište joj je drugi dom. Poznati su joj ljudi i okruženje tako da se tamo zaista osjeća kao kod kuće.


Koliko je teško uskladiti majčinske obaveze i posao?
Ima dana kada je jako teško, zapravo, sve ovisi o probama. Kada imam predstave navečer onda s njom mogu biti cijeli dan i nije toliko teško ukladiti raspored, ali kada pripremamo predstavu, kao sada, onda su probe po cijeli dan pa u tom slučaju Koranu čuva baka ili ide u vrtić.
Pomaže li Vam suprug u svakodnevnim obavezama ili imate podjelu poslova?
Pomaže, imamo svatko svoj raspored i tako funkcioniramo. Podijelili smo si poslove da nam bude jednostavnije i  da na kraju dana oboje možemo provoditi vrijeme s kćerkicom jer nam je oboma to bitno. Zapravo se sve svodi na zajedništvo u obitelji.
Planirate li drugo dijete, bracu ili seku za Koranu? 
Za sada još uvijek ne.