Temperature su sve više i planovi za ljeto se lagano počinju kovati. Kada ovisiš sam o sebi, nije problem organizirati ljeto po svom guštu ili biti spontan, ali kada postaneš majka, potrebna je određena žrtva i prilagodba na novi život.

Kako se poznata majka, glumica Petra Kurtela snašla u svojoj novoj ulozi i kakvi su joj planovi za ljeto s bebom Reljom, otkrila je za Story.hr. Petra inače poznata po svojim besprijekornim modnim kombinacijama, danas je full time zaposlena mama koja osim svog Relje svakodnevno pazi na mačku i psa koje dijeli s nama na svojim Instagram Storyjima.

A post shared by Petra Kurtela (@petrakurtela) on

Kako će njena mala sretna obitelj provesti ovo ljeto koje je za njih potpuno novo iskustvo, ne zna još ni Petra: ' Još nismo odlučili kako ćemo provesti ljeto. S bebom će sigurno biti potrebe za malo boljom organizacijom. Ja sam avanturistički tip koji može iz vedra neba sjesti u avion i jednostavno otputovati, ali Igor voli sve dobro isplanirati tako da ću taj dio prepustiti njemu'.

Osim toga, Petra je pojasnila koja joj je najveća razlika kada su putovanja u pitanju otkada ima Relju:' Jedina razlika je što sada moramo razmišljati o transportu do i od aerodroma jer mi ne pada na pamet voziti Relju u taksiju bez sigurnosne autosjedalice. Ostalo ćemo sve lako. Uz dobru organizaciju i kvalitetnu opremu, ništa nije problem.'