Vrućine iz Zagreba zasitila se i naša poznata glumica Petra Kurtela, kojoj je ovo prvo ljeto s djetetom. Da se stvari nakon porođaja drastično mijenjaju osjetila je na vlastitoj koži pa se tako na svom Instagram profilu upitala kada ljetovanje s djecom postaje odmor. Odgovor je dobila od naših poznatih dama pa joj je HRT-ova voditeljica Nevena Rendeli odgovorila kako je toliko umorna da joj se Zagreb sada čini kao raj.

Iako su joj brojne majke odgovorile kako će se uspjeti odmoriti tek kada joj sin napuni pet-šest godina, utješila ju je Jelena Veljača koja joj je kazala kako je ona sa svojom kćerkom uživala već nakon njene nepune dvije godine.

Petra se našalila i ispod fotografije također napisala kako je prikolicu sa stvarima za plažu ostavila van kadra pa smo ju upitali što sve sada nosi na plažu.

'Do sada sam na plažu išla s ručnikom i vodom, a neki dan sam vozila bicikl sa zavezanom mobilnom ležaljkom za dijete na leđima. Trudila sam se spakirati samo najnužnije, jedino što sada 'najnužnije' podrazumijeva i npr. suncobran', istaknula je Petra za Story.hr. Simpatična mlada majka uživa na otoku Murteru, a kako nam je rekla, ljetovanje nakon porođaja više nije bezbrižno kao do sada. Ipak, ono nosi neke drugačije čari u kojima se uživa sve više iz godine u godinu.