Domaće zvijezde svoje slobodno vrijeme naradije provode sa svojim najmilijima, a osim djece koja su njihovo najveće bogatstvo, veliku pažnju dobivaju i njihovi kućni ljubimci, naročito psi. No nema ništa ljepše kada se te dvije ljubavi spoje, pa se svi zajedno upute u idiličnu jesensku šetnju po bajkovitim krajolicima Lijepe naše. Kako bi posebne obiteljske trenutke imali u dugom sjećanju, nerijetko ih zabilježe kamerom, a svoje fotografije zatim ponosno pokazuju brojnim pratiteljima na društvenim mrežama.

Ljubav prema životinjama nikada nije skrivala glumica Petra Kurtela koja je nedavno postala majka dječačića Relje, a osim mačka Žarka, koji je jako popularan na društvenim mrežama, njezina obitelj ima i psa Konana, koji joj je vjerna pratnja u šetnjama sa sinom.

'Konan je pas koji žudi za akcijom, tako da mu je potpuno ludi Žarko došao kao jackpot. Doma nam je stalno kaos, ali koga briga. Uživamo', napisala je Petra jednom prilikom za svog četveronožnog ljubimca, a pored najnovije fotografije s Instagrama naglasila je kako im je ova jesen najljepša.

Baš poput Petre i voditeljica Zlata Muck Sušec za svoje šetnje s dječicom bira društvo svog vjernog pratitelja, psa Boa. Lijepa voditeljica svoj privatni život drži za sebe i ne voli eksponirati svoju djecu ili ljubavni život u medijima ili na društvenim mrežama. S vremena na vrijeme, Zlata voli istaknuti najljepše trenutke svog života, ali ne otkrivajući previše, pa javnosti još uvijek nije poznato ime novorođenog sinčića.

Tako je i ovoga puta svoje obožavatelje na Instagramu razveselila fotografijom koja im pruža tek mali uvid u njezinu obiteljsku idilu, pa se na fotografiji vide tek dječja kolica i šapice njezinog ljubimca, no otkrila je dovoljno da se može zaključiti kako su joj ovakvi trenuci vrlo dragocjeni. 'Imamo kolica za sve terene. I zato nam kotači izgledaju ovako', napisala je simpatična Zlata i zaradila mnoštvo lajkova.

Voditeljica Marijana Batinić jedina je od navedenih majka djevojčica, a njezina Ena također od malih nogu odrasta uz psa, bostonskog terijera koji je već godinama član njezine obitelji.

'Ovo malo prase moja je antistres terapija. Znate li da je znanstveno dokazano da mazenje i interakcija sa psom smanjuju razinu kortizola što rezultira smanjenjem stresa? Oksitocin, hormon zadovoljstva i ljubavi, oslobađa se upravo dodirom i maženjem s našim ljubimcem... Pa vi sad nemojte nabaviti psa', napisala je Marijana jednom prilikom na društvenim mrežama i tako otkrila koliko su ona i njezini najmiliji vezani za svojeg četveronožnog člana obitelji.