Petra Nižetić Mastelić poznata je po osebujnom modnom izričaju i neodoljivim kombinacijama pa je modne ljubitelje i obožavatelje još jednom oduševila izborom svog outfita i modnih dodataka.

Povodom proslave 38. rođendana Kristine Sajko u Burell School vinogradima u podnožju Kalifornije, Petra je izabrala poseban outfit koji je savršeno uskladila uz svoju novu frizuru. Nešto duža plava pixie frizura savršeno joj pristaje na oblik lica, a sunčane naočale ukrašene biserima stopile su se s njenom bojom kose zbog čega je cjelokupni dojam podigla na višu razinu. Kako ne bi ostalo samo na tome, uz decentne naušnice, smeđa haljina na preklop s bijelim točkicama djelovala je kao da je dio kompleta koji ide uz Petrine modne dodatke na račun kojih je primila brojne komplimente.

'Da nam je netko prije 15 godina rekao, dok smo na splitskoj rivi snimale Po ure torture, koja će nam život servirati iznenađenja i da će nam se putevi spojiti na najbolji mogući način, rekle bi mu da se zeza. Purgerice, djevice, kumo, sestro, lujko, Kristina Sajko sretan ti rođendan i neka si mu uvijek tu negdje u blizini' napisala je Petra u opisu zajedničke fotografije.