Petra Mastelić, koja je nedavno svoje djevojačko prezime 'Nižetić' zamijenila suprugovim, nako dugo vremena iz San Francisca vratila se na tlo rodnoga Splita. Zbog ljubavi prema Frani Masteliću kojeg je upoznala na Visu odselila se 'preko Bare', no svaku slobodnu priliku koristi kako bi posjetila obitelj u Hrvatskoj te uživala u čarima doma. Sve dok nije stigla u Hrvatsku, maštarila je o druženju s jednom osobom, a sada je napokon doživjela i taj trenutak.
'Koliko sam samo sanjala ovaj trenutak. Miris tvojih hortenzija i turske kafe. Dom je tamo gdje si ti, draga bakice', napisala je Petra ispod fotografije gdje ispija kavu i uživa u dalmatinskom zraku u društvu svoje omiljene osobe. Svoju sreću pokazala je i velikim osmijehom na licu zabilježenim na fotografiji, a njezini pratitelji ubrzo su se raznježili.
Nemoguće je ne zamijetiti odličnu liniju Petrine bake, a mnogi su se pratitelji složili kako fotografija izgleda poput neke iz kataloga. Vesela Petra je, osim bake, jedva dočekala vidjeti i svog brata Luku koji je bio prvi na redu za druženje. Vesela dvojka također se pohvalila veselim trenucima na društvenim mrežama, a ako je suditi po svemu, Petra trenutno proživljava najljepše prve dane ljeta.
Foto: Instagram