Modna blogerica, Petra Nižetić i njezin dugogodišnji partner, Frano Mastelić jučer su u crkvi sv. Križa u Splitu, jedno drugome izrekli sudbonosno 'da', izvijestila je Slobodna Dalmacija. Međutim, ovo nije prvi put da su Petra i Frano razmijenili bračne zavjete. Par se još prije dvije godine vjenčao na plaži u San Franciscu, ali su ovoga puta odlučili imati i crkvenu ceremoniju kako bi ju proslavili s najbližim članovima obitelji i prijateljima koji nisu mogli nazočiti vjenčanju u Americi. 


Svečani obred održao se upravo u Petrinom rodnom gradu Splitu u koji se vratila nakon što je prije dvije godine, točnije u listopadu 2016. otputovala u Ameriku. Zbog ljubavi prema Frani Masteliću kojeg je upoznala na Visu odselila se 'preko Bare', a tamo je njezin suprug, inače Sinjanin studirao na višem američkom sveučilištu biznis menadžmenta koji je naposljetku i diplomirao.

Svadbenoj ceremoniji nazočile su brojne osobe iz svijeta slavnih poput njezine najbolje prijateljice i kume, domaće voditeljice Marijane Batinić i njezinog brata Luke Nižetića koji je na svom Instagram profilu podijelio nekoliko kratkih video isječaka i tako dočarao atmosferu s proslave. Vjenčanju su prisustvovale i voditeljica Antonija Blaće, inače dugogodišnja prijateljica Petre Nižetić i splitska dizajnerica Monika Sablić.