Poznata američka voditeljica Wendy Williams, koja se nije drznula kritizirati Kylie Jenner što je prerano rodila, niti Oprah nazvati debelom, ovoga puta je sama u središtu skandala. Sve je krenulo od njezinog posljednjeg recidiva kada je posrnula pred alkoholom, a sve zbog činjenice što ju suprug Kevin Hunter vara, i to godinama. Ne samo da ju vara, već je navodno njegova ljubavnica, Sharina Hudson rodila i njihovo dijete. 

I tu tek počinje priča. Dva američka tabloida su objavila niz fotografija s tuluma održanog davne 2007. godine u New Yorku. Na tulumu kojeg su organizirali Wendy i njezin suprug Kevin pojavila se ni više ni manje - nego Sharina Hudson, buduća Kevinova ljubavnica. Ona je tada imala tek 21 godinu, međutim nije poznato da li je baš te večeri krenula njezina afera s Kevinom. Na fotografijama se vidi Wendy kako svima ljubazno pristupa, pa čak i mlađahnoj Sharini.

Fotografije su procurile ovih dana kada je Hudson rodila dječaka za kojeg se smatra da je sin Wendynog supruga. Nitko od navedenog trojca zasad nije komentirao glasine, osim što je Wendy pijana odjurila u bolnicu povodom rođenja djeteta i pokušala napraviti scenu. Voditeljica je trenutno uzela predah od vođenja emisije iako svojim vjernim gledateljima nije osobno najavila da će show pauzirati. 

Zanimljivo je da glasine oko afere njezina muža nisu nikakva novost. Dapače, afera traje već gotovo deset godina i za to vrijeme Wendy nikada nije imala potrebu demantirati te glasine. U međuvremenu, Kevin je svojoj supruzi neki dan kupio 40 tisuća dolara vrijedan sat i poručio novinarima da je s njima sve u redu. 'Sada smo samo fokusirani na njezino zdravlje i borbu protiv alkoholizma. To je sve.' S druge strane, izvori bliski Wendy tvrde da je voditeljici konačno prekipjelo i da će uskoro tražiti razvod.