Story radio
Početna Celebrity 2461 prikaza 20. ožujka 2019.

Pijanog Beckhama nosili po cesti

Profimedia.

Još uvijek se nisu oglasili

Najstariji sin modne dizajnerice, 44-godišnje Victorie Beckham i bivšeg nogometaša, 43-godišnjeg Davida, 20-godišnji Brooklyn, snimljen je kako sjedi na podu jedne londonske ulice u potpuno dezorijentiranom i alkoholiziranom stanju nakon burnog noćnog izlaska. Na fotografijama koje možete vidjeti ovdje, Brooklyn sjedi na tlu dok mu dvoje prijatelja pokušava pomoći. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli bb🌷 (@brooklynbeckham)

Naime, neimenovani izvor otkrio je kako se Brooklyn očito opustio tijekom večeri te se doveo u poprilično alkoholizirano stanje, a brinulo ga je to što je izgubio svoju djevojku, manekenku Hanu Cross te ju je očajnički pokušavao pronaći. Prijatelji su mu pokušali pomoći da ustane te pozvati taksi da ga odveze kući, ali on je odbio prijevoz, inzistirajući kako mora pronaći Hanu.

'Vidjeli smo ga da sjedi na podu, izgledao je loše. Činilo se kao da ga nekoga traži. Nije puno pričao. Bio je pijan jako. Dvoje ljudi s njim na fotografiji su mu prijatelji, pokušavali su mu pomoći. Htjeli su mu pozvati taksi da ga odveze kući, ali rekao je da ne želi to. Naime, čini se kako su se Brooklyn i dvoje prijatelja u jednom trenutku odvojili od Hane i bili su zabrinuti za nju jer nisu znali gdje je i je li dobro. Ali uspjeli su je nekako pronaći i svi su zajedno otišli kući', otkrio je izvor za Daily Mail. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Britanski mediji su tražili komentar Brooklynova glasnogovornika o ovom događaju, ali još uvijek nisu dobili odgovor, a nije se oglasio niti bračni par Beckham. 

Podsjećamo, Brooklyn i dvije godine starija Hana u vezi su od kraja prošle godine. Prije nego se zaljubio u novu djevojku, Brooklyn je bio u četverogodišnjoj vezi s glumicom Chloe Mortez.

Komentari