Američka pjevačica, 39-godišnja Pink, ukinula je mogućnost komentiranja njenih objava na Instagramu, prenosi contactmusic.net. Drastičan potez odlučila je napraviti kako bi stala na kraj čestim negativnim komentarima vezanim za način na koji odgaja svoju djecu, osmogodišnju Willow i dvogodišnjeg Jamesona. U početku je trolovima odgovarala, ali čini se da joj je sada i toga dosta.

Pratitelje je o svemu obavijestila upravo putem objave na popularnoj društvenoj mreži. Na fotografiji se nalazi njen suprug, 44-godišnji Carey Hart, u bazenu, s čašom vina u ruci, a pjevačica je u opisu napisala: 'Samo prijateljski podsjetnik onima kojima je potreban: ovdje više neće biti komentara! Izgleda da ćete od sada svoje primjedbe govoriti u planinama! Sretno vam! A svima ostalima: volim vas zauvijek'.

Podsjetimo, u posljednjih tjedan dana 39-godišnjakinja se dva puta našla na meti kritičara. Prvi put su je kritizirali jer je djecu odvela u posjet zoološkom vrtu u Hamburgu, ističući da su tamo brojne životinje u zatočeništvu. Kada se ta situacija smirila, prašinu je ponovno podigla objava iz Memorijalnog centra Europe posvećenog ubijenim Židovima, koji se nalazi u Berlinu. Naime, na jednoj od fotografija vidi se da njezina djeca trče kroz Memorijalni centar, što su mnogi smatrali neprikladnim za takvo mjesto.