Američka pjevačica, 39-godišnja Pink, nedavno je prozvana od strane obožavatelja nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojom djecom u zoolioškom vrtu, a sada su je zbog posljednje fotografije dežurni dušebrižnici ponovno uzeli na zub. Naime, pjevačica s obitelji trenutno boravi u Berlinu gdje su posjetili Memorijalni centar Europe posvećen ubijenim Židovima ili Holocaust Memorial. Od tamo je objavila nekoliko fotografija, a na jednoj se vidi kako njezina djeca trče kroz Memorijalni centar.

Takvo ponašanje odmah je razljutilo jednu njezinu pratiteljicu koja joj je napisala: 'Draga Pink, ovo nikako nije mjesto za igru skrivača'. Pjevačica je odmah reagirala na njezin komentar i na sve one koji se slažu s njim. 'Za sve komentatore želim razjasniti da su ova djeca Židovi, baš kao i ja te veći dio moje obitelji s majčine strane. Osoba koja je napravila ovo mjesto vjerovala je da djeca trebaju biti djeca, a za mene, ovo je proslava života nakon smrti. Molim vas zadržite svoje osude i mržnju za sebe', napisala je.

Mnogi komentari napisani ispod objave išli su i u obranu pjevačice, a oglasila se i glumica Salma Blair. 'I ja volim Berlin. Drago mi je da se nije zaboravilo ono što se dogodilo. Volim slavlje života nakon smrti i volim tebe', napisala je. Također jedan joj je pratitelj napisao kako je čovjek koji je dizajnirao Holocaust Memorial rekao da 'je dobro da se djeca tamo igraju jer to daje kontrast tom prostoru te da je dobro da se djeca ponašaju kao djeca i uživaju u djetinjstvu'.