Američka pjevačica Pink ovih je dana meta brojnih kritika i to zato što svoju djecu vodi u zoološki vrt. Nakon što je s obitelji posjetila zoološki vrt u Hamburgu, neke mame s Instagrama obrušili su se na 39-godišnju pjevačicu. 'Iznenađena sam što ideš u zoološki. Životinje ne bi trebale biti u zatočeništvu. Da se radi o utočištu, to bi bilo drukčije', napisala je jedna od njih.

Slavna pjevačica nije joj ostala dužna pa je uzvratila: 'Vjerujem u usmjeravanje djetetova interesa i ljubavi prema životinjama prije nego što ih naučim o stvarima kao što je zarobljeništvo. Ali hvala vam, svijetu je danas trebala vaša mudrost', poručila je Pink. Nakon što su ispod objave nastavile pristizati kritike na račun pjevačice, ona je ponovno odgovorila u svom stilu. 

'Ovako stoje stvari. Ne sjećam se da sam tražila vaše mišljenje ili pomoć u odgajanju moje djece. Ovo nije mjesto za raspravu. Nazovite CNN ili nazovite zoološki vrt', odbrusila je Pink, a brojni su je obožavatelji podržali u daljnjim komentarima na objavu. Zatim je očigledno isprovocirana Pink objavila još dvije fotografije s kćeri Willow i sinom Jamesonom uz vrlo sarkastičan opis, u kojem je, među ostalim, poručila 'J**** policiju za roditelje'.