Franka Batelić s pjesmom 'Crazy' predstavljat će Republiku Hrvatsku u svibnju ove godine na 63. natjecanju za pjesmu Eurovizije u Portugalu. Iako sve pripreme idu po planu i Franka naporno vježba za jedan od najvažnijih nastupa u njezinom životu, domaća pjevačica i njezin tim sada su se našli u prilično neugodnoj situaciji.

Naime, rumunjski glazbenik Guez optužio je Franku kako je njezina pjesma plagijat. Pjesma 'Ceea ce iubim' rumunjskog glazbenika objavljena je dva dana prije nego je pjesma 'Crazy' Franke Batelić uopće najavljena. Frankina potpuna pjesma i pripadajući video spot objavljeni su tek dva tjedna poslije. Nakon velike medijske buke, objavljeno je priopćenje na Frankinoj službenoj Facebook stranici. 

'Pjesma Crazy je autorsko djelo teama Karpo medija, na kojoj je, uz Branimira Mihaljevića, produkciju radio Denis Mevlja, poznat i pod umjetničkim imenom Denzel Beats, a tekst i vokalne dionice radila je Franka. Na razvoju pjesme, u suradnji s HRT-om intenzivno se radi od prosinca. Izvođač koji je iskoristio pjesmu Crazy kao podlogu za svoju rap obradu, potpisao je Denzel Beatsa (Denis Mevlja). Instrumentalna i karaoke verzija pjesme je dostupna na svim javnim glazbenim platformama, pa se veselimo novim zanimljivim verzijama. Vidimo se u Portugalu', stoji u objavi.