Pjesma “Moje proljeće” najslušanija je pjesma u cijeloj regiji, i iz koje god zemlje da otvorite You Tube, na naslovnoj stranici prikazat će se emotivan lik Rozge koji vas tjera da napravite taj klik. Tako je u svim državama regije “Moje proljeće” dospjelo je među prva tri mjesta na trendingu koji neosporno govori o popularnosti pjesme.

Prije 7 dana, pjesma “Moje proljeće” koju potpisuje Emina Jahovic, ugledala je svjetlo dana, a svoje premijerno izvođenje doživjela je na prestižnoj nedavno održanoj glazbenoj ceremoniji pod nazivom “Music Academy Awards” u Beogradu.

Od toga dana,  fokus javnosti u šest zemalja regije je upravo na ovom dominantnom vokalu koji je svojom emocijom uspio složiti u komentarima nekoliko nacija. Ovo je također i rekordni broj pregleda u dosadašnjem opusu Jelene Rozge, a u tako kratkom roku, naročito za jednu pjesmu koja je balada i koja ne podliježe samo aktualnim trendovima već govori mnogo više.

“Ne znam zaista što bih rekla, ovo je pre emotivno za mene, donijela sam pjesmu iz srca, suza koja je iz mene pala, bila je kao nož za mene, podijelila me je na dva dijela. Jedan dio koji je pjevao iz bola i čiste emocije i drugi koji se lomi od ljubavi. Pjesma tako djeluje na mene, na ljude, na svaku starosnu dob i spol. Zahvalna sam svima koji “Moje proljeće” vole i doživljavaju na način na koji nisam ni sanjala da će podijeliti sa mnom. “ izjavila je Jelena Rozga.

Za sve one koji možda još nisu imali prilike pogledati i poslušati ovu baladu:

Moje proljeće / Jelena Rozga

https://www.youtube.com/watch?v=e3AHm4K3XwU