Jedan od najpopularnijih pjevača današnjice, koji se proslavio u boy bendu NSYNC, 38-godišnji Justin Timberlake, mnoge je rastužio svojoj porukom na posljednjem nastupu 13. travnja na turneji u Connecticutu. Naime, kruže glasine kako se pjevač sprema za mirovinu. 'Cijenim vas puno Connecticut, samo moram upiti malo ovoga, jer vjerojatno nikad više neću to ponoviti', rekao je Justin i time šokirao fanove, prenosi Perez Hilton.

Zbog toga su američki mediji počeli špekulirati o tome ide li pjevač u mirovinu ili samo uzima dužu pauzu tijekom koje će se posvetiti obitelji. No, vrlo brzo nakon njegovog oproštaja, 37-godišnja supruga Jessica Biel, na svom Instagram profilu je objavila video u kojem je govorila kako će Justin manje vremena trošiti na turneje jer ne želi više toliko vremena provoditi daleko od kuće i obitelji. Također je istaknula da je jako ponosna na svog supruga te time još više zbunila obožavatelje diljem svijeta.  

Podsjećamo, glumica i pjevač u braku su od 2012. godine. Ovaj skladan bračni par ima trogodišnjeg sina Silasa Randalla, a Justin je svojedobno progovorio o očinstvu i kako je ono utjecalo na njega. 'Prvih nekoliko mjeseci od rođenja Silasa potpuno me slomilo. Trebalo se priviknuti da u kući imamo dijete kojem je potrebna sva pažnja ovog svijeta. Također, djeca imaju moć da vas vrate u djetinjstvo, kao i da se neprestano propitujete. Jessica i ja samo želimo da naše dijete ima bolji, ljepši i zdraviji život od našeg. To je uvijek tako', zaključio je Justin kojem je supruga Jessica najveća podrška u svemu što radi.