Američki pjevač i glumac Justin Timberlake veliki je zaljub­lje­nik u golf, za koji kaže da mu je najdraži način opuštanja. Udubljen u igru, nije ni primijetio znatiželjne fotografe koji su ga snimili dok se spremao udariti palicom lopticu na natjecanju American Century Championship na jezeru Tahoe. Još prije desetak godina, 38-godišnja zvijezda je na poticaj roditelja otvorila golfsko igralište i tada je isticao da je ekološki osviješten.

'Travnjake zalijevam kišnicom, a nabavio sam i električne golfske automobile čiji se akumulatori pune solarnim ćelijama. Inače, golf je moje utočište, način da budem sam sa sobom. Ma mogao bih cijeli dan govoriti o golfu', izjavio je 38-godišnji pjevač, koji se napokon uspio posvetiti jednoj od svojih velikih ljubavi.

Podsjetimo, ranije ove godine, Justin je završio veliku turneju, nakon koje je odlučio više vremena provoditi kod kuće, u krugu svoje obitelji, što je tada potvrdila i njegova supruga i glumica, 37-godišnja Jessica Biel, s kojom je u braku od 2012. godine i s kojom ima trogodišnjeg sina Silasa Randalla. 'Jessica i ja samo želimo da naše dijete ima bolji, ljepši i zdraviji život od našeg. To je uvijek tako', izjavio je svojevremeno Justin kojem je supruga Jessica najveća podrška u svemu što radi, pa tako i ovoga puta.