Zvijezda u usponu, pjevač Kevin Fret ubijen je sa samo 24 godine. Poznat je po tome što se o njemu pisalo kao prvom pjevaču latinoameričkog trapa, koji nije skrivao svoju homoseksualno orjentaciju.  Kako pišu novine El Nuevo Dia, ubijen je u ranim jutarnjim satima u četvrtak, 10. siječnja, u Portoriku. Na njega je pucano dok se vozio na svom motociklu po San Juanu oko 5:30 h po lokalnom vremenu. Preminuo je u medicinskom centru Rio Piedras.

Policija istražuje ubojstvo, a prema pisanju medija, ustrijeljen je osam puta. 'Kevin je bio umjetnička duša, sanjar velikog srca. Njegova strast bila je glazba i još je toliko toga želio napraviti. Nasilje mora stati. Nema riječi kojima se može opisati ono što sad osjećamo i bol koju nam uzrokuje činjenica da je osoba s toliko snova morala otići. Svi se moramo ujediniti u teškim vremenima i tražiti mir u našem voljenom Portoriku", poručio je priopćenjem njegov menadžer Eduardo Rodriguez.

Inače, Fret se probio na latinoameričku trap scenu početkom 2018. pjesmom "Soy Asi", a otvoreno se zalagao za portorikansku LGBTQ zajednicu.