Pop pjevač, 31-godišnji Aaron Carter, brat poznatijeg Nicka Cartera, jednog od članova boy banda Backstreet Boys, optužio je bivšu djevojku Linu Valentinu da ga je fizički napala te ga udarila u lice, prenosi TMZ. Navodni napad dogodilo se 31. srpnja u Aaronovoj kući samo nekoliko dana nakon što je on javno obznanio kako su on i Lina prekinuli.

Sve se saznalo kada je u dom pjevača došla policija nakon što su je pozvali članovi Aaronove obitelji zbog straha da si ne naudi budući da je poznato kako je sklon uzimanju opijata. Ipak, 31-godišnjak je bio priseban, no kazao ja kako ima problema s bivšom djevojkom te im je rekao da ga je udarila takvom silinom da mu je na licu ostala masnica.

Sami napad navodno se dogodilo nakon što su se Aaron i Lina posvađali jer ga je ona neprestano optuživala da je zaljubljen u drugu djevojku, za što je on tvrdio da nije istina. Policija je fotografirala dokaze udarca te će protiv Line biti pokrenut kazneni postupak. Inače, par je u vezi bio od prošle godine te su neko vrijeme čak planirali imati i dijete, no ubrzo nakon toga su se predomislili jer su zaključili da nisu spremni na tako velik korak.