Story radio
Početna Celebrity 8118 prikaza 17. svibnja 2018.

Pjevačica Colonije o šoku koji joj je promijenio život

Pixsell/Borna Filić.

Mlada Drnišanka ovaj će događaj pamtiti do kraja života

Ivana Lovrić, novo lice popularne domaće pop-dance grupe Colonia na društvenim se mrežama prisjetila dana nakon kojeg njezin život više nije bio isti. Tako je na Instagram profilu objavila fotografiju covera novog albuma ovog popularnog benda koji će obožavatelji uskoro imati prilike poslušati. 

'1. 6. 2017. bio je dan kada sam dobila ponudu da dođem u Coloniju. Ne trebam vam ni govoriti koji je to šok bio, koliko mi je misli prošlo kroz glavu taj dan. Odlučila sam, kao i obično, ne razmišljati previše i prepustiti se životu, koji je za mene uvijek imao luda iznenađenja. Strah od nepoznatog? To vam u mom riječniku stoji pod ‘izazov’. Nijedan dosad nisam odbila, jer sam jednostavno odlučila da želim tako živjeti. Komfort zona? Ma, to je za kukavice i evo gdje me to dovelo, godinu dana od tog saznanja, 1. lipnja izlazi moj prvi (Colonijin 13.) album ‘Nova Era’. Ludo sam ponosna i sretna, nemoguće je riječima opisati koliko! Hvala mojoj obitelji i svim dragim ljudima na velikoj podršci i hvala mojoj ‘Colonia obitelji’ na svom uloženom trudu i ljubavi u ovaj album', napisala je Ivana uz fotografiju.

26-godišnja pjevačica, ranije je više puta isticala kako je Coloniju obožavala od malih nogu. Iako su ju neki pokušali uspoređivati s Indirom, Ivana je svojim glasom i karizmom donijela novinu i osvježenje u grupu koja godinama pali i žari regionalnom glazbenom scenom.

Osim što od malih nogu obožava pjevati, Ivana nije zaboravila na važnost obrazovanja pa je marljivo studirala, a odnedavno se može pohvaliti fakultetskom diplomom koja ju službeno čini inženjerkom elektrotehnike.

Komentari