Story radio
Početna Celebrity 1450 prikaza 22. travnja 2019.

Pjevačica iznenadila pojavljivanjem u toplesu

Profimedia.

Ovo nitko nije očekivao

Britanska pop pjevačica, 33-godišnja Lily Allen pridružila se svojim slavnim kolegama u čestitkama povodom Uskrsa, međutim, pjevačica je to učinila na nešto drugačiji način. Naime, na svom Instagram profilu kojeg prati vise od milijun vjernih obožavatelja, Lily je objavila provokativnu fotografiju u toplesu koja je malo što ostavila mašti na volju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LIL OF THE PEOPLE (@lilyallen)

Sporna fotografija prikazuje 33-godišnjakinju u toplesu s ukrasom u obliku zečjih ušiju na glavi. Kako bi fotografija ipak bila prikladna uskršnjoj čestitki, pjevačica je grudi odlučila prekriti sličicama pilića koji vire iz razbijenog jaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LIL OF THE PEOPLE (@lilyallen)

Provokativno izdanje omiljene im pjevačice oduševilo je mnogobrojne obožavatelje koji su ju u komentarima nagradili komplimentima za fotografiju. 'Nisam znala da postoji natjecanje iz Uskrsa, ali ti su upravo pobijedila', 'Necenzurirana verzija je puno bolja', 'Presmiješno! Poštujem to koliko voliš biti svoja! Hvala ti za inspiraciju. Molim te, nemoj se NIKADA promijeniti', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja britanske pop senzacije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LIL OF THE PEOPLE (@lilyallen)

Komentari