Nakon što su prije nekoliko dana službeno objavili kako se razvode, samo osam mjeseci nakon vjenčanja, američka pjevačica, 26-godišnja Miley Cyrus ipak nije spremna potpisati papire za razvod od supruga, 29-godišnjeg glumca Liama Hemswortha. Naime, kako prenosi DailyMail, pjevačica je odlučila sačekati sa službenim okončanjem osmomjesečnog braka.

Izvor za spomenuti medij otkrio je kako je par odlučio 'uzeti predah' od braka, ali kako to ne znači nužno i da je ovo konačan kraj njihove dugogodišnje veze. 'Trenutno su uzeli pauzu jer im je bila prijeko potrebna. Nalazili su se u lošoj situaciji s puno neslaganja. Oboje su se složili da je bolje provesti neko vrijeme odvojeno, ali to ne znači da je njihova veza potpuno gotova', ispričao je izvor te objasnio kako je par i prije imao prekide i pauze, ali bi se svaki put u konačnici pomirili te će zbog toga sačekati i s potpisivanjem papira za razvod. 

Podsjetimo, Miley i Liam su se upoznali 2010. godine na snimanju filma 'The Last Song'. Par je službeno prohodao tijekom filma, a zaručili su se dvije godine kasnije. Međutim, zaruke nisu dugo trajale. Tri godine kasnije, Liam je pjevačici odlučio ponovno dati prsten, što je rezultiralo tajnim vjenčanjem u prosincu prošle godine. Ne čudi stoga da su mnogobrojni obožavatelji ostali šokirani kada je par prije nekoliko dana objavio kako se razvodi, a nakon čega je 26-godišnjakinja snimljena u zagrljaju 30-godišnje blogerice Kaitlynn Carter.