Američka glumica i pjevačica, 31-godišnja Hillary Duff, u razgovoru za američki The Motherly Podcast progovorila je o izazovima s kojima se susrela kao mlada majka. Otvoreno je priznala da se nakon rođenja svog prvog djeteta, kojeg je dobila sa 24 godine, osjećala kao da je izgubila svoj identitet.

'Rekla bih da sam u početku bila malo izolirana jer nisam imala nijednu prijateljicu tada koja je već imala dijete. Međutim, tada sam već dugo radila i osjećala sam da je to prirodan korak dalje i oduvijek sam znala da želim biti mama. Znala sam da će mi to biti prioritet u životu. Tako da sam se u jednu ruku osjećala spremnom, a u drugu ruku preplašenom', ispričala je Hilary. 'Nakon što sam rodila sina, prvih godinu i pol osjećala sam se kao da sam izgubila veliki dio svog identiteta, ali ne mislim da je to loša stvar. Bila sam ponekad tužna zbog toga, ali znate, to je velika obaveza', otvoreno je priznala.

Podsjetimo, sedmogodišnjeg sina Lucu Cruza dobila je iz braka s kanadskim hokejašem Mikeom Comriejem, koji je trajao nešto više od šest godina. Razvod su finalizirali 2016. godine. Početkom svibnja ove godine Hillary se zaručila za svog partnera Matthewa Komu. Pjevač i glazbeni producent zaprosio ju je nakon dvogodišnje veze, u kojoj su u listopadu prošle godine dobili kći Banks Violet Blair. U objavi na svom Instagram profilu, Matthew je uz fotografiju sebe i glumice napisao: 'Upitao sam svoju najbolju prijateljicu želi li se udati za mene'.