Američka pjevačica Cassie i njezin partner Alex Fine postat će roditelji. Naime, 32-godišnja zvijezda s hitovama poput 'Me&U', 'King of Hearts', obajvila je ovog tjedna sretne novosti na društvenim mrežama. 

Uz objavljenu fotografiju koja prikazuje nju i Alexa fotografirane s leđa u automobilu, pjevačica je napisala: 'Ne mogu dočekati da upoznam našu djevojčicu! Volim te uvijek i zauvijek'.  

Njezin partner, 26-godišnji jahač bikova i osobni trener, na istoj je drušrvenoj mreži na svome profilu objavio dva teksta, uz objavljene fotografije. Jedan napisan za Cassie, a drugi za njegovu nerođenu kći. 

Simpatičnoj Cassandri poručio je kako 'su ona i dijete njegova dvije najveće ljubavi', i kako 'ne može dočekati provesti ostatak svog života s njome, i zajedno podizati svoje prekrasno i sretno dijete' 

Djetetu je, pak, obećao kako nikad neće propustiti nijednu predstavu, trening ili bolest. 'Nikad nisam mislio da će mi srce dodatno rasti nakon što sam upoznao tvoju majku. Ali tada smo doznali da ti postojiš, i u sekundi sam osjetio neopisivu ljubav', napisao je. Inače, Cassie i trener zvijezda u vezi su samo osam mjeseci, a prije toga je ona bila 11 godina u vezi sa reperom Seanom Combsom, poznatijim pod imenom P. Diddy.