Iako javnosti poznata kao pjevačica, Rihanna je itekako više od toga. Ova barbadoška 31-godišnjakinja za Jeremy O. Harrisa i 'T Magazine' dala je prvi opsežan intervju otkako je pokrenula modni i kozmetički brend koji nosi ime Fenty, prema njezinom prezimenu. U njemu je otkrila je što je sve čeka u skorijoj budućnosti. 

Prije nekoliko dana predstavila je svoju prvu modnu kolekciju brenda 'Fenty' koja uskoro izlazi. Za 'T Magazine' otkrila je da se ne boji ničega i da želi biti prihvaćena i poštovana u svijetu mode. 'Nikada nisam dovoljno zadovoljna', objasnila je svoj odnos prema poslu. Upravo zbog toga, kako kaže pjevačica, uči svakim danom sve više i više kako bi se prikazala u najboljem svjetlu. 

Da je svestrana, već je u više navrata dokazala. Osim što je poznata po unikatnoj boji glasa i zvuku koji njeguje, Rihanna se okušala i u glumačkim vodama. Svoju je najveću ulogu imala u filmu 'Oceanovih 8', u kojem je glumila s holivudskim divama poput Cate Blanchett i Sandre Bullock. 

Uz glumačku i pjevačku karijeru, uspjela je pokrenuti vlastiti kozmetički brend 'Fenty beauty', koji je sada već svjetski poznat. Ono što nastoji širiti je različitost. Upravo zbog toga nastoji proizvoditi kozmetiku za sve tipove i boje kože jer, kako kaže, ništa joj nije bitnije od ravnopravnosti.

Iako se u medijima nagađalo da su sljedeći glazbenici s kojima će Rihanna surađivati Lady Gaga i Drake, pjevačica je otkrila kako u tom području zasada nema nikakvih planova. Ipak, priznala je da ima u planu novi album za koji nije otkrila detalje. 

Iako sada sretnija nego ikad, podsjetimo da je Rihanna prošla pakao u ljubavnoj vezi s reperom Chris Brownom. Naime, njihova veza eskalirala je u veljači 2009. godine kada je Chris pretukao pjevačicu, čije su fotografije obišle cijeli svijet. Zbog težine ozljeda, pjevačica je tada hospitalizirana, a Chris završio iza rešetaka. Danas je Rihanna vokalna u borbi protiv nasilja nad ženama i redovito upozorava na nejednakosti u društvu.