Domaća pjevačica, 39-godišnja Pamela Ramljak, nerijetko sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama dijeli trenutke iz privatnog života kao i iskrena priznanja o problemima koji ju muče. Tako se i ovaj put Pamela odlučila povjeriti pratiteljima na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj pozira okružena austrijskim planinama. 

'Nikad se nisam bojala visine, dapače, osim pogleda koji je uvijek predivan, ova perspektiva me uvijek podsjeti da smo svi isti, ljudi od krvi i mesa, s istim težnjama, strahovima, nesigurnostima, vrlinama, manama... Male točkice. I koliko god nam nešto predstavljalo nepremostiv problem ,ili smo razočarani u nekoga, ponekad je dovoljno da se odmaknemo i pogledamo iz druge perspektive. Odmah je bolje', napisala je pjevačica, a ako je suditi prema komentarima ispod objave, mnogi obožavatelji su se složili s Pamelom. 

Podsjećamo, pjevačica je prošli mjesec iskoristila kako bi sa suprugom Mladenom Salajsterom posjetila neke od najpoznatijih europskih gradova o čemu je izvijestila i obožavatelje na Instagramu. Par je tako bio u Frankfurtu, Amsterdamu i austrijskom Salzburgu gdje je i nastala fotografija koje se Pamela danas nostalgično prisjetila.