Reperica Lil’ Kim, koja je potkraj 90-ih i početkom 2000-ih dominirala glazbenom scenom, 17. svibnja, nakon gotovo 15 godina, izdaje novi studijski album ‘9’. Nasljednik je to albuma ‘The Naked Truth’ iz 2005., a detalje 44-godišnja glazbenica želi čuvati do samog izlaska.


'O mogućim suradnjama na pjesmama i detaljima neću ništa reći. Morat ćete poslušati cijeli album i doznati sve. Sretna sam zbog povratka na scenu i nadam se da će moja vjerna publika prihvatiti nove pjesme kao što su prihvatili i ‘Go Awff’ koja je prva na tom albumu. Jako sam uzbuđena', poručila je reperica koja je već neko vrijeme u velikim financijskim problemima, zbog kojih je morala proglasiti i bankrot, ali polako se vraća na scenu.


'Imala sam problema, ali to je sada sve iza mene. Vraćam se jača nego ikada, vjerujte u to. Znam da sam nekada bila jedna od najpopularnijih u svijetu glazbe i želim opet uživati u tom statusu', poručila je. 

Osim novim albumom, Kim već neko vrijeme pozornost plijeni i izgledom za koji joj mnogi prigovaraju da je pretjerala s estetskim operacijama. 'Sebi sam najljepša', zaključila je.