Story radio
Početna Celebrity 1679 prikaza 11. srpnja 2019.

Pjevačica shrvana tragičnim gubitkom u obitelji

Profimedia.

'Zauvijek ćeš mi nedostajati'

Američka pjevačica Miley Cyrus na svom Instagram profilu s obožavateljima je podijelila tužnu vijest. Njezina svinjica Pig Pig uginula je nakon skoro pet godina koje je provela s 26-godišnjom pjevačicom. 

 | Author: instagram screenshot instagram screenshot.

'S tugom vam javljam da je moja prijateljica Pig Pig uginula. Zauvijek ćeš mi nedostajati. Hvala ti za puno smijeha i dobrih vremena curo', napisala je Miley uz video na kojem drži Pig Pig u naručju, dok svinjica radosno rokće i jede jabuku. Zatim je objavila još nekoliko fotografija s omiljenim kućnim ljubimcem, među kojima i fotografiju koja je na ljeto 2015. godine krasila naslovnicu američkog časopisa Paper.

 | Author: instagram screenshot instagram screenshot.

Nakon što joj je pas Floyd uginuo u travnju 2014. godine,  Miley je u kolovozu te iste godine udomila Pig Pig koja joj je postala kao član obitelji. Odmah je s obožavateljima ponosno podijelila fotografije svog novog kućnog ljubimca. 'Najsretnija mama ikada', napisala je tada ispod fotografije. Pjevačica inače jako voli životinje i ima sedam pasa, četiri konja, tri mačke, a njezin suprug 29-godišnji suprug također ima svog psa. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Komentari