Američka pjevačica, 34-godišnja Katy Perry, suočila se s teškim optužbama za seksualno napastovanje nakon što je 38-godišnji model i glumac, Josh Kloss, odlučio iznijeti detalje sa snimanja spota 'Teenage Dream' iz 2010. godine. Naime, Josh, koji u spotu glumi mladića s kojim Katy strastveno razmjenjuje nježnosti, tvrdi kako ga je pjevačica u tom razdoblju seksualno napastovala, a zbog zaštite njezine slike u javnosti, cijeli je događaj, sve do sada, držao u strogoj tajnosti. 

'Nakon što sam upoznao Katy, bila je cool i ljubazna. Kad su drugi ljudi bili oko nje, bila je hladna i nazivala me grubim na cijelom setu tijekom snimanja. Iako mi je bilo prilično neugodno, nastavio sam davati sve od sebe jer sam u tom trenutku prolazio kroz bolan prekid veze i kćerkica mi je bila tek beba te sam znao da zbog nje to moram izdržati. Nakon prvog dana snimanja, Katy me pozvala u striptiz klub u Santa Barbari. Odbio sam i rekao joj kako se moram vratiti u hotel i odmoriti. Nakon što je prekinula s Russellom, susreo sam je na rođendanskoj zabavi Jonnyja Wujeka, zagrlili smo se i tada sam shvatio da sam zaljubljen u nju. Međutim, u trenutku kada sam se okrenuo kako bi ju upoznao s prijateljem koji je bio veliki obožavatelj, ona je odlučila ruku staviti u moje hlače i pred svim svojim prijateljima koji su u tom trenutku bili oko nas, pokazati moj penis. Možete li zamisliti kako sam se patetično i posramljeno osjećao?', otkrio je 38-godišnjak i izazvao lavinu podijeljenih reakcija. 

Također, devet godina nakon što je spot objavljen, Josh je objasnio svoje razloge šutnje. 'Ovo govorim samo zato što želim pokazati da su, unatoč slici koja se promovira u javnosti, i žene jednaki zlostavljači kao i muškarci. Ona je izvrsna glazbenica, njezine pjesme su odlične, ali to je sve. Nastavio sam gledati kako moju sliku promovira na svojim turnejama, ostvario sam financijsku korist. Šutio sam, a sa mnom su upravljali njezini menadžeri', napisao je model te kao dokaz svojih optužbi, objavio prepiske u kojima mu PR stručnjak slavne pjevačice objašnjava na koji način smije govoriti o Katy u medijima. Iako su optužbe potresle glazbeni svijet, pjevačica se još uvijek nije oglasila povodom istih, a ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama, vjerni obožavatelji slavne pjevačice optužuju modela kako cijelim pothvatom samo pokušava privući pažnju.