Story radio
Početna Celebrity 2914 prikaza 13. kolovoza 2019.

Pjevačica suočena s optužbama za seksualno zlostavljanje

Profimedia.

'Stavila je ruku u moje hlače i pred svima izvadila moj spolni organ'

Američka pjevačica, 34-godišnja Katy Perry, suočila se s teškim optužbama za seksualno napastovanje nakon što je 38-godišnji model i glumac, Josh Kloss, odlučio iznijeti detalje sa snimanja spota 'Teenage Dream' iz 2010. godine. Naime, Josh, koji u spotu glumi mladića s kojim Katy strastveno razmjenjuje nježnosti, tvrdi kako ga je pjevačica u tom razdoblju seksualno napastovala, a zbog zaštite njezine slike u javnosti, cijeli je događaj, sve do sada, držao u strogoj tajnosti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joshkloss (@iamjoshkloss) on

'Nakon što sam upoznao Katy, bila je cool i ljubazna. Kad su drugi ljudi bili oko nje, bila je hladna i nazivala me grubim na cijelom setu tijekom snimanja. Iako mi je bilo prilično neugodno, nastavio sam davati sve od sebe jer sam u tom trenutku prolazio kroz bolan prekid veze i kćerkica mi je bila tek beba te sam znao da zbog nje to moram izdržati. Nakon prvog dana snimanja, Katy me pozvala u striptiz klub u Santa Barbari. Odbio sam i rekao joj kako se moram vratiti u hotel i odmoriti. Nakon što je prekinula s Russellom, susreo sam je na rođendanskoj zabavi Jonnyja Wujeka, zagrlili smo se i tada sam shvatio da sam zaljubljen u nju. Međutim, u trenutku kada sam se okrenuo kako bi ju upoznao s prijateljem koji je bio veliki obožavatelj, ona je odlučila ruku staviti u moje hlače i pred svim svojim prijateljima koji su u tom trenutku bili oko nas, pokazati moj penis. Možete li zamisliti kako sam se patetično i posramljeno osjećao?', otkrio je 38-godišnjak i izazvao lavinu podijeljenih reakcija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joshkloss (@iamjoshkloss) on

Također, devet godina nakon što je spot objavljen, Josh je objasnio svoje razloge šutnje. 'Ovo govorim samo zato što želim pokazati da su, unatoč slici koja se promovira u javnosti, i žene jednaki zlostavljači kao i muškarci. Ona je izvrsna glazbenica, njezine pjesme su odlične, ali to je sve. Nastavio sam gledati kako moju sliku promovira na svojim turnejama, ostvario sam financijsku korist. Šutio sam, a sa mnom su upravljali njezini menadžeri', napisao je model te kao dokaz svojih optužbi, objavio prepiske u kojima mu PR stručnjak slavne pjevačice objašnjava na koji način smije govoriti o Katy u medijima. Iako su optužbe potresle glazbeni svijet, pjevačica se još uvijek nije oglasila povodom istih, a ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama, vjerni obožavatelji slavne pjevačice optužuju modela kako cijelim pothvatom samo pokušava privući pažnju. 

 

Komentari