Story radio
Početna Celebrity 1235 prikaza 16. svibnja 2019.

Pjevačici skoro amputirali nogu

Screenshot Instagram.

Sve zbog infekcije

O nastupu australske predstavnice na Eurosongu, 37-godišnje Kate Miller-Heidke, još uvijek svi pričaju. Neke njezina izvedba podsjeća na čuvenu Elsu iz animiranog filma 'Frozen', dok drugi govore o lebdenju na sceni. No, pjevačici se nedavno dogodila teška situacija zbog koje je skoro odustala od odlaska u Tel Aviv. Naime, Kate se još prije tjedan dana oporavljala od infekcije koja je mogla završiti amputacijom noge, a čak i smrću, napisala je na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Miller-Heidke (@katemillerheidke) on

'Došla sam iz Europe s vrlo ozbiljnom infekcijom koja je mogla završiti amputacijom noge. Pa čak i smrću. A sve zbog žulja. Svatko tko je nosio cipele s visokom petom, zna da mogu 'ubijati', ali nisam mislila doslovno. Veći dio tjedna sam provela u krevetu. Kada sam shvatila koliko je ozbiljna situacija, uspaničila sam se. Posljednjih nekoliko mjeseci imam gomilu aktivnosti. Svaki dan nešto novo. Nisam mislila na to da bi moji planovi mogli biti uništeni nesretnim okolnostima', započela je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Miller-Heidke (@katemillerheidke) on

'Prvih nekoliko dana u bolnici mi je u magli, a sve je u znaku igala, lijekova protiv bolove, Netflixa i suza. Ali onda me neobičan osjećaj mira preplavio. Odustala sam od pokušaja kontrole svega. Nisam imala izbora', otkrila je te u šaljivom tonu dodala kako je to ista infekcija koju je imala i Hilary Swank dok je trenirala za film 'Million Dollar Baby: 'Definitivno je najglamuroznija infekcija noge koja postoji'.

Komentari