Premda je igrala brojne uloge, Jeleni Perčin zacijelo je naj­draža ona majčinska. Uspješnu glumicu snimili smo prošli tjedan s osmogodišnjom Lotom, koju je dobila u braku s biv­šim suprugom, poduzetnikom Kristijanom Babićem. Jelenina jedinica prošle je godine krenula u drugi razred osnovne škole, a učenje joj ne predstavlja ni najmanji problem.
'Znanje i obrazovanje jedna je od rijetkih stvari koje ti nitko ne može oduzeti', istaknula je Jelena koja je prošli petak proslavila 37. rođendan. 'Slavila sam s prijateljicom na ručku, a navečer sam imala predstavu', rekla nam je uspješna Dubrovčanka koja je trenu­tačno u ansamblu zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta. Ondje je 30. prosinca imala premijeru predstave ‘Ciganin, ali najljepši’ u kojoj je igrala i na svoj rođendan.
PLIJENILA POGLEDE Jelena Perčin u šetnji gradom poput ruske ljepotice
Story 
PLIJENILA POGLEDE Jelena Perčin u šetnji gradom poput ruske ljepotice
Story 
Glumica i članica zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, Jelena Perčin, u sretnoj je vezi s popularnim glumcem Momčilom Otaševićem. Par ne preferira zajedničke istupe u javnosti, ali ne kriju koliko su sretni. Napisala: Nikolina Kunić Foto: Robert Gašpert