Prije nekoliko mjeseci proslavili su prvi rođendan, a danas Pamela Ramljak sa svojim sinčićem uživa u njegovom prvom kupanju u bazenu. 

Sreća na licu malog Antona i mame Pamele bila je vidljiva i s fotografije koju je simpatična pjevačica objavila na društvenim mrežama. Budući da je svaki 'prvi put' u djetetovom životu mamin veliki uspjeh, upitali smo Pamelu kako je prošlo prvo kupanje. 'Mi smo zaista oduševljeni. Anton se inače zaista voli kupati, jedva ga vadimo iz kade van kada ga kupamo, ali nismo očekivali da će biti baš ovako. Ja ga izvadim iz bazena, dovedem ga do ležaljke i on se samo spusti s ležaljke i trči prema bazenu sam. Ja sam izgledala kao ping pong loptica koja je samo lijevo-desno trčala za njim jer on nije htio izaći iz vode. To je zaista bilo predivno za vidjeti. Čim uđe u vodu, to je osmijeh od uha do uha, par puta je čak sam sebe zaronio i nasmijan izronio, dok sam ja strepila od brige', podijelila je s nama nasmijana pjevačica.

Obiteljski život pjevačici ne pada teško i zaista uživa u ulozi majke, a rado spaja i posao s privatnim koliko god može. Tako se trenutno Ramljak nalazi u Rapcu gdje je sinoć odradila nastup, a sa sobom je povela supruga i dijete koje uživa u čarima bazena i mora, a pjevačica uživa u gledanju sina kako odrasta. 'Divan je osjećaj gledati svijet kroz njegove oči. Vidjeti taj iskreni smijeh, sreću i uzbuđenje – nema veće sreće za roditelje', rekla je razdragana Pamela za Story.hr. 

S obzirom na sve obveze koje Ramljak ima uz dijete i posao, ne stiže više ići u teretanu, ali još uvijek ima liniju na kojoj joj mnogi zavide. 'Povremeno posjetim teretanu, što je već preraslo u jako rijetko, jer zaista nemam vremena, ali vjerujte mi da uz trčanje za klincem od godinu i četiri mjeseca (a prohodao je s devet mjeseci), ne treba vam više nikakva teretana, ovo je sasvim dovoljno', završila je zgodna pjevačica.