Između pjevačice Jelene Karleuše i supruga Duška Tošića bijesni pravi rat, javlja Kurir. Nakon što je 34-godišnji nogometaš lajkao fotografiju pjevačice Katarine Grujić, koja je imala kratku romansu s Jeleninim navodnim ljubavnikom Ognjenom Vranješom, 40-godišnja srpska pop diva se žestoko posvađala sa suprugom i blokirala Katarinu na Instagramu. I to nije prvi put da je njena 27-godišnja kolegica stala Jeleni na žulj, tvrdi izvor blizak Jeleni i Dušku za Kurir. 

'Duškov lajk očigledno je bila kap koja je prelila čašu. Jelenina netrpeljivost prema mlađoj kolegici datira još od prošle godine, kada je Katarina započela kratku, ali strasnu vezu s njenim bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom. Prije toga Karleuša ju je obožavala. Čak joj je komentirala fotografije na Instagramu i isticala da bi mogla postati velika zvijezda jer ima hitove, vokalne sposobnosti, dobar fizički izgled i styling. Međutim, ljubomora je promijenila njeno mišljenje. Kada se desila veza između Katarine i Ognjena, Jelena je bivšem ljubavniku zamjerila i prebacila kako može biti s njom, da bi je potom i kritizirala', rekao je izvor i opisao kako je Duškov lajk Jelenu potpuno izbacio iz takta:

'Diva je pobijesnila! To nikako nije očekivala. Odmah je prestala pratiti mladu pjevačicu, a Tošiću je svašta rekla. Moguće je da je nogometaš namjerno pokazao interes za Katarinine fotografije kako bi Jelenu potaknuo na razvod, koji joj se, usprkos svemu, do sada nikako nije milio jer pod svaku cijenu želi u javnosti održati sliku sretnog braka i obitelji'. 

POBIJESNILA JE Duško provocira Karleušu na razvod?
Instagram (Screenshot) 

Podsjetimo, Jelena je u svibnju prošle godine uputila niz poruka 29-godišnjem bosankom nogometašu Ognjenu Vranješu kad je saznala da je u vezi s Grujićevom. Pritom je izvrijeđala i njene silikonske usne. "Šalješ cvijeće nesretnicama. Ljubiš se s najstrašnijim silikonskim usnama, gorim od Mimi Oro.... Je**š najgore kavanske ku***, dodirnuo si dno', napisala je Jelena Ognjenu u prvoj poruci, da bi mu zatim poslala još niz sličnih. Katarina i Ognjen su ubrzo prekinuli.