Story radio
Početna Celebrity 9105 prikaza 09. kolovoza 2018.

Počeo raskošan red capret Sarajevo Shweppes Story Hall of Famea

Robert Gašpert.
Počeo raskošan red capret Sarajevo Story Hall of Famea Počeo raskošan red capret Sarajevo Story Hall of Famea Počeo raskošan red capret Sarajevo Story Hall of Famea Počeo raskošan red capret Sarajevo Story Hall of Famea Počeo raskošan red capret Sarajevo Story Hall of Famea Počeo raskošan red capret Sarajevo Story Hall of Famea
1/11
Počeo raskošan red capret Sarajevo Story Hall of Famea Počeo raskošan red capret Sarajevo Story Hall of Famea Počeo raskošan red capret Sarajevo Story Hall of Famea Počeo raskošan red capret Sarajevo Story Hall of Famea Počeo raskošan red capret Sarajevo Story Hall of Famea

Party koji donosi dašak Hollywooda, prvi put na sarajevsko celebrity nebo, upravo je počeo

Najglamurozniji događaj u regiji došao je u Sarajevo. Bašta Zemaljskog muzeja točno u 20 sati otvorila je svoja vrata, a s tim činom zaživio je i red carpet Sarajevo Story Hall of Fame partyja. Časopis Story kao najmoćniji celebrity časopis u Hrvatskoj već godinama organizira party Story Hall of Fame u Zagrebu, a ove smo godine naše slavlje odlučili proširiti van granica. Da smo učinili pravu stvar, svjedoče brojna poznata lica koja su u svojim svečanim toaletama prošetale crvenim tepihom.

Među prvima je stigla legendarna pjevačica sevdalinki Hanka Paldum. 'Ovo je sjajna ideja. Sve što se događa na okupnjanju ljudi, na druženju i širenju pozitivne emocije, ja podržavam. A Sarajevo je po tome poznato. Samo neka ovakvih događaja bude što više. Dugi niz godina pratim Story i vi ste jedna respektabilna novina, tako da od ove večeri očekujem sve najbolje', dodala je. 

Odmah iza je pristigao je i gitarist i pjevač benda Letu štuke, Dino Šaran. 'Moram priznati da inače ne čitam novine, ali znam da je Story jedan od najčitanijih magazina.  Moram priznati i da sam inače više za kućna druženja, ali vi ste me uspjeli izvući van, rekao je uz smijeh dobroraspoloženi Dino, koji je na večeranji party stigao u društvu supruge i djece. 

Večerašnji party ne bi bio to, a da ga svojim prisustvom nije upriličio Deen, poznati bosanskohercegovački pjevač. 'Jako mi se sviđa ideja što je Story Hall of Fame nakon Zagreba stigao i u Sarajevo. Samo, ovdje je užasno vruće pa nisam došao u odijelu nego sam se odjenuo šarenu, na temu urban junglea. Bio sam na jednom vašem partyju u Zagrebu i sjajno sam se proveo. Nadam se i očekuje da će večeras zabava biti još bolja', uvjereno je izjavio Deen.

Na sarajevonskom partyju družiti se došao i redatelj i scenarist Ademir Kenović. 'Znam da se Story bavi dobrim, pozitivnim stvarima, čak i nekim događajima koji se ovdje zbivaju. Pratite naš film, našu scenu i jako vam dobro ide. Naš dio posla, nas umjetnika, je da pohodimo ovakva događanja gdje srećemo kolege iz raznih zemalja. Jako smo polaskani kada mediji dođu u Sarajevo, za nas je to velika čast i privilegija', zaključio je. 

 

 

 

 

 


 
 

Komentari