Najglamurozniji događaj u regiji došao je u Sarajevo. Bašta Zemaljskog muzeja točno u 20 sati otvorila je svoja vrata, a s tim činom zaživio je i red carpet Sarajevo Story Hall of Fame partyja. Časopis Story kao najmoćniji celebrity časopis u Hrvatskoj već godinama organizira party Story Hall of Fame u Zagrebu, a ove smo godine naše slavlje odlučili proširiti van granica. Da smo učinili pravu stvar, svjedoče brojna poznata lica koja su u svojim svečanim toaletama prošetale crvenim tepihom.

Među prvima je stigla legendarna pjevačica sevdalinki Hanka Paldum. 'Ovo je sjajna ideja. Sve što se događa na okupnjanju ljudi, na druženju i širenju pozitivne emocije, ja podržavam. A Sarajevo je po tome poznato. Samo neka ovakvih događaja bude što više. Dugi niz godina pratim Story i vi ste jedna respektabilna novina, tako da od ove večeri očekujem sve najbolje', dodala je. 

Odmah iza je pristigao je i gitarist i pjevač benda Letu štuke, Dino Šaran. 'Moram priznati da inače ne čitam novine, ali znam da je Story jedan od najčitanijih magazina.  Moram priznati i da sam inače više za kućna druženja, ali vi ste me uspjeli izvući van, rekao je uz smijeh dobroraspoloženi Dino, koji je na večeranji party stigao u društvu supruge i djece. 

Večerašnji party ne bi bio to, a da ga svojim prisustvom nije upriličio Deen, poznati bosanskohercegovački pjevač. 'Jako mi se sviđa ideja što je Story Hall of Fame nakon Zagreba stigao i u Sarajevo. Samo, ovdje je užasno vruće pa nisam došao u odijelu nego sam se odjenuo šarenu, na temu urban junglea. Bio sam na jednom vašem partyju u Zagrebu i sjajno sam se proveo. Nadam se i očekuje da će večeras zabava biti još bolja', uvjereno je izjavio Deen.

Na sarajevonskom partyju družiti se došao i redatelj i scenarist Ademir Kenović. 'Znam da se Story bavi dobrim, pozitivnim stvarima, čak i nekim događajima koji se ovdje zbivaju. Pratite naš film, našu scenu i jako vam dobro ide. Naš dio posla, nas umjetnika, je da pohodimo ovakva događanja gdje srećemo kolege iz raznih zemalja. Jako smo polaskani kada mediji dođu u Sarajevo, za nas je to velika čast i privilegija', zaključio je.