Kako prenosi srpski Kurir, 40-godišnja pjevačica Jelena Karleuša i 29-godišnji bosanskohercegovački nogometaš, Ognjen Vranješ, uskoro će se ponovno susresti oči u oči. Naime, nakon navodne porno afere koja je potresla cijelu regiju, nogometaš je podnio tužbu protiv pjevačice zbog povrede ugleda i časti, a uskoro će se i susresti na sudu.

Spomenuti portal navodi kako je prvo ročište zakazano za početak travnja. 'U ovakvim slučajevima praksa suda je naložiti suočavanje obje strane kako bi se utvrdila istina', ispričao je izvor te potvrdio kako će uskoro uslijediti ponovni susret navodnih bivših ljubavnika.

Nogometaš je u privatnoj tužbi podnijetoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je pjevačica 14. siječnja uvrijedila putem Facebooka tako što je objavila priopćenje u kojem je navela: 'Ti, crve mali, nećeš nogomet zaigrati više nikad nigdje ni u jednom klubu, niti za reprezentaciju. U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš. Svi te preziru jer si fašističko-rasističko go*no. Ti, crve bolesni, možeš montirati moje fotografije i snimke i što god ti padne na pamet, možeš da radiš snimak kako ti golom gu*icom sjedim na njušci, možeš da smisliš što god hoćeš - ne možeš mi ugroziti ni brak ni obitelj, a tako si silno, crve, to želio. Žalim tvoju ženu i tvoje dijete, crve. Ali kako si ti naudio mojoj obitelji, tako će se sad zlo vratiti tvojoj. Bježite! Iselite se, crve. Brzo".

Podsjećamo, Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ su se našli u centru skandala kada su u javnost procurile njihove navodne poruke, kao i eksplicitne fotografije, a pisalo se i o njenom razvodu od 34-godišnjeg supruga, nogometaša Duška Tošića, što su demantirali. Jelena i dalje tvrdi kako je sve montaža, dok Vranješ s druge strane i govori kako su bili bliski dvije godine.