Tyler Dooley, nećak vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle, prije otprilike tjedan dana vidno alkoholiziran sudjelovao je u masovnoj tučnjavi na ulicama Oregona. Kako prenosi TMZ, u tučnjavi je sudjelovalo oko 20 ljudi, a iako se ne zna što ju je potaknulo, Meghanin je nećak zadobio ozbiljnu ozljedu.

Naime, Tyler je slomio lijevi gležanj zbog čega nije mogao stajati, a iako je pokušao sam doći do njega, do vozila Hitne pomoći pomogli su mu slučajni prolaznici. Policajci koji su izašli na mjesto događaja kazali su da je mladić bio pod utjecajem alkohola i to u tolikoj količini da nije osjećao bol, iako je izgledalo kao da mu se noga prepolovila u području gležnja.

Svjedoci koji su se tamo našli rekli su kako je Tyler bolničarima u vozilu Hitne pomoći ponudi da će im za liječenje platiti svojim skupocjenim Rolexom kojeg je u tom trenutku imao na ruci. Snimku cijelog događaja možete pogledati ovdje.

Inače, prošle godine doznalo se da je Meghanin 25-godišnji nećak Tyler Doole uzgajivač marihuane u Oregonu. Nakon kraljevskog vjenčanja u svibnju pokrenuo je novi proizvod nazvan ‘Markle Sparkle’.