Marijana Batinić u društvu razigranih pomoćnika i hostesa uljepšala je  kišno subotnje prijepodne građanima koji su se zatekli na Cvjetnom trgu u Zagrebu. Veseli tim dijelio je građanima pisanice te tako najavio novu sezonu showa 'Ljubav je na selu' koja se na RTL-u počinje prikazivati, u ponedjeljak, 2. travnja od 20 sati!

Deveta sezona najpopularnije dokumentarne sapunice već se naveliko snima, a ove sezone i najpoznatiji redatelji mogli bi se posramiti pred sadržajem koji donosi. Gledatelje očekuje pregršt obrata, a nove ljubavi između farmera i njihovih odabranica planut će već pri prvom 'speed date-u'! No, hoće li se održati? 3831

'U ljubavi na selu ove godine vrijede izreke 'nikad nije kasno' i 'treća sreća najveća'! Ne smijem vam puno otkriti ali bit će tu zbilja svega', kazala je voditeljica Marijana Batinić koju će put, ove sezone, odvesti i do najjužnijeg kraja Hrvatske, u Dubrovnik, a usamljena srca spajat će i diljem Dalmacije kao i po Slavoniji, Podravini i u okolici Križevaca.

'U Ražancu me dočekalo pola sela, u Červaru sam imala doček kao da se ja udajem, a upoznala sam i šaptača životinjama koji je jedan od ovogodišnjih farmera dok nas je u jednom selu zameo snijeg. Držala sam i kozlića u rukama nakon 20 godina, sve u svemu pregršt avantura', otkrila je Marijana prišapnuvši nam da ove sezone gledatelji mogu očekivati baš sve pa i to da majke farmera preuzmu glavnu riječ.

Ne kaže se uzalud da je u ljubavi sve moguće! Devetu sezonu 'Ljubav je na selu' gledajte od ponedjeljka, 2. travnja, od 20 sati na RTL-u.