Story radio
Početna Celebrity 8800 prikaza 31. siječnja 2018.

Pogledajte na kakve dečke 'pada' voditeljica Paula Sikirić

Paula Sikirić

U subotu je na RTL televiziji počelo emitiranje devete sezone Big Brothera. Što se sve zbiva u kući gledatelji će moći saznati svaki dan u dnevnim emisijama. No, što o zbivanjima u kući kažu rodbina i prijatelji stanara, poznate osobe iz javnog života, psiholozi i brojni drugi gosti obožavatelji Big Brothera saznat će u magazinskoj emisiji 'Big Brother – Mala sestra'. Voditelj je popularni Fil Tilen, pravim imenom Slaven Berić, popularni tekstopisac, glazbenik, reper i radijski voditelj. Njegova suvoditeljica bit će influencerica Paula Sikirić, a njezin zadatak bit će komentiranje društvenih mreža na temu 'Big Brothera'. Samo za Story.hr 22-godišnja Paula otkrila je kako se snašla u novoj profesionalnoj ulozi, ima li tremu pred kamerama, kako izgleda njezin uobičajen dan te koji je najbrži put do njezina srca.

Objavu dijeli P.S. (@paulasik)

Iako je odrastala i živi u Velikoj Gorici, Paula uvijek ističe bibinjske korijene. Po struci je fizioterapeut, a sada se prvi put okušala i kao voditeljica. Priznala nam je da nije očekivala toliku dozu treme koja ju je u pojedinim trenucima 'pojela' do te mjere da su joj se prilikom snimanja prve emisije usta toliko sušila 'da su joj na svakoj pauzi nosili vode, kao da je orala i kopala'. Ipak, ističe kako je radna atmosfera i tim s kojim je okružena odličan i stoga vjeruje kako će se uskoro opustiti u potpunosti. Mladu voditeljicu na Instagramu prati više od 38.000 obožavatelja. Njezine su objave uglavnom vezane uz modne i make-up savjete te promoviranje zdravog stila života: 'Ne sjećam se iskreno kada sam prvi puta otvorila profil, znam samo da sam ga otvarala i zatvarala više puta, a onda sam se nekako 'zarazila' Instagramom. I eto me tu gdje jesam. Pamtim da sam prošle godine u siječnju odbrojavala sitno do 10 tisuća, a onda sam počela vidno rasti'.

Objavu dijeli P.S. (@paulasik)

'Roditelji su mi uvijek bili zagovornici zdravog života, nikada kao 'klinka' doma nisam imala slatkiše, mama je kupovala rozine i mandarine kao dozu šećera. Tata je uvijek bio 'healthy freak', sa svojim receptima i brutalnom 'spizom'. Mislim da je to sve do odgoja. Ali, nemojte misliti da se isključivo zdravo hranim', rekla je Paula te otkrila kako se od ljeta udebljala 10 kilograma i to se sigurno nije dogodilo zato što je samo jela 'zelenjavu'. Otkrila je i kako prije nije bila zaljubljenica u sport i vježbanje: 'Nikad nisam bila sportski tip, zapravo sam velika šeprtlja! Ali prije dvije godine mi je moj jako dobar prijatelj i trener boksa Vedran Pereković otkrio njegove čari. Tako da sam trenirala boks oko godinu i pol dana, a nakon toga se trudila ili trčati ili otići u teretanu bar dva puta tjedno'. 'Šminkanje i modu oduvijek volim. Kao mala sam obožavala crtati i šivala sam odjeću za barbike. Danas sam to preusmjerila na svoj modni i make up izričaj', objasnila je.

Objavu dijeli P.S. (@paulasik)

Paula tvrdi kako slobodnog vremena baš i nema, ali kada ga ulovi 'voli ga provoditi s obitelji i prijateljima': 'Moj dan je unaprijed organiziran. Tjedan dana unaprijed pišem obaveze koje me čekaju u tjednu. Svaki dan se trudim prijepodne odraditi sastanke, odrađujem obaveze i suradnje vezane za Instagram, pokušavam ugurati u to treninge, obitelj i prijatelje, i evo, otkako je počeo Big Brother, na RTL-u sam. Dan nakrcan obavezama, ali to me čini sretnom!' Ipak, Paula je imala neka ranija iskustva pred kamerama, glumila je u nekoliko spotova: 'Snimala sam za Pirate, prijatelje i bend iz Velike Gorice, to mi je zapravo bilo prvo takvo iskustvo. Onda mi se sama Lana Jurčević javila da budem dio tima, što mi je bio veliki kompliment i zapravo najdraže iskustvo jer sam tada upoznala svoje najbolje prijateljice Petru Škodu, Britu Bobetić i Jelenu Perić, s kojima sam nerazdvojna od tada. Također sam bila Juri Brkljači u spotu, isto prijatelju iz Zadra, tako su me te prijateljske veze ugurale u to. Bilo mi je odlično i opet bih snimala!'

Objavu dijeli P.S. (@paulasik)

Na samom kraju Paula je rekla kako je oduvijek sanjala o poslu na televiziji, radiju, u modnoj industriji ili davanju glasova u crtićima. Iako trenutno nije zaljubljena kaže kako 'pada na karizmu, duhovitost i intelektualce': 'Obožavam dečke s kojima mogu voditi opuštene razgovore. Isto tako mi je bitna ambicija i, ajde, mogu plave ili zelene oči'.

Objavu dijeli P.S. (@paulasik)

Autor: A.G. Foto: Društvene mreže (Instagram)

Komentari